Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Eğitimi Yapıldı

Üniversitemizde kalite bilincinin artırılması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında, kalite süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapılması amacıyla 6 Mayıs 2021 tarihinde çevrimiçi “Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Eğitimi” düzenlendi.

 

Kalite Güvence Ofisi’nin organize ettiği ve “Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü” konusunun ele alındığı eğitime, Üniversitemizin 23 biriminin kalite komisyonları üyelerinin yanı sıra Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri de katıldı. Eğitim, saat 12.00 ve 13.30’da olmak üzere iki ayrı oturum halinde gerçekleştirildi.

 

Oturumlarda öncelikle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu tarafından bir açılış konuşması gerçekleştirilerek, kalite bilincinin yaygınlaştırılmasının Üniversitemiz için önemine vurgu yapıldı. Ardından Kalite Komisyonu ve Kalite Güvence Ofisi Komisyonu üyesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Uzunbacak tarafından “Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü” konulu bir eğitim sunumu gerçekleştirildi. Sunum sonunda katılımcılar gruplara ayrılarak, PUKÖ döngüsüne ilişkin interaktif bir örnek uygulama yapıldı.

 

Yayın Tarihi: 06/05/2021
Okunma Sayısı: 610