“Kalite Güvence Sistemi: Perspektif Geliştirme” Çalıştayları Devam Ediyor

Üniversitemiz Kalite Güvence Sisteminin değerlendirilmesi, farkındalığın artırılması ve sisteme ilişkin önerilerin görüşülmesi amacı ile “Kalite Güvence Sistemi: Perspektif Geliştirme” çalıştayları düzenlendi.

15 Ocak 2019 tarihinde Kalite Komisyonu ve İzleme ve Yönlendirme Komisyonları üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Kalite Güvence Sistemi: Perspektif Geliştirme”çalıştayının ikincisi gerçekleştirildi. 12 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen ikinci çalıştaya fakültelerden bölüm başkanları, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinden eğitimden sorumlu dekan yardımcıları, meslek yüksekokulu ve yüksekokul müdürleri ile rektörlüğe bağlı birimlerin bölüm başkanları katıldı.

Çiftçi Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve bölüm başkanlarının katıldığı çalıştayın açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı yaptı.

Çarıkçı, konuşmasında Yüksek Öğretim Kalite Kurulunun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştayda oluşturulan 9 masada Nominal Grup Tekniği yöntemi ile sorunlara çözüm arandı. Üretilen fikirler dijital olarak çalıştay katılımcılarının oylarına sunularak ortak bir akıl oluşturulmaya çalışıldı. Fikri en fazla puan alan masaya kupası Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu tarafından takdim edildi.

Yayın Tarihi: 01/01/1970
Okunma Sayısı: 547