Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Kalite Toplantısı Yapıldı

11.05.2022 tarihi saat 14:00’te Kalite Güvence Ofisi ile Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü üyeleri arasında bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, öncelikle Kalite Güvence Ofisi komisyonu üyesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin UZUNBACAK tarafından üniversitemizin kalite güvencesi süreçlerine ve yaklaşan YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı değerlendirmesine ilişkin genel bir bilgilendirme yapılmıştır.

Ardından, Kalite Güvence Ofisi komisyonu üyesi Öğr. Gör. Onur SARIKAYA tarafından YÖKAK uluslararasılaşma faaliyetleri kalite değerlendirme alt ölçütleri ile bu alt ölçütler bağlamında üniversitemiz uluslararasılaşma faaliyetlerinin mevcut durumu ve gelişmeye açık yönleri aktarılmıştır.

Toplantı, Koordinatörlük ve Ofis üyelerinin karşılıklı fikir alışverişi ile sonlandırılmıştır.

Yayın Tarihi: 12/05/2022